1 juni 2018 Opening Kinderzone

Kinderzone bij Tandartspraktijk De Woudvaart geopend
Vrijdagmiddag 1 juni zijn de deuren van de nieuwe kinderzone in tandartspraktijk De Woudvaart in Dokkum officieel geopend. Kinderburgemeester Aukje Miedema verrichtte de feestelijk opening door het lint door te knippen. Aansluitend werd een open huis met een hapje en een drankje gehouden en waren er diverse activiteiten voor kinderen.

Gericht op kinderen
De nieuwe kinderzone is een speciaal ingerichte naar de wensen van kinderen en voorzien van de meest innovatieve apparatuur en speciale kinderbehandelstoelen. Het jonge publiek kon op deze dag ook direct ervaren dat een bezoekje bij de tandarts helemaal niet eng is. Daarnaast werden er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd, waaronder een groot springkussen, een kleurplaatwedstrijd en nog veel meer spelletjes waar kinderen prijzen mee konden winnen. Ook kon er kennis gemaakt worden met het team van tandartspraktijk De Woudvaart. Iedereen die zich inschreef, kreeg bij de eerste tandartscontrole gratis een entreekaartje cadeau Dinoland in Zwolle, een van de leukste pretparken in Nederland! Deze actie blijft via de website van de tandarts: www.dokkumtandarts.nl ook nog een tijdje geldig.

Specialisten
Tandartspraktijk De Woudvaart heeft een deskundig team dat bestaat uit tandarts Marska, twee mondhygiënisten en een aantal goed gekwalificeerde preventieassistentes. Tandarts Marska heeft meer dan twintig jaar werkervaring, o.a. op het gebied van orthodontie en andere diverse behandelingen bij kinderen. “Mijn team is erop getraind om de tandartservaring van uw kind met zo min mogelijk stres te laten ervaren”, vertelt de tandarts. “Dit doen we door de kinderen te laten wennen aan de praktijk en de behandelingen.” Bij De Woudvaart kunt u terecht voor alle preventieve behandelingen, onder het mom van ‘voorkomen is beter dan genezen.’

Zonder boren
Naast de algemene behandelingen, kunt u bij tandartspraktijk De Woudvaart terecht voor orthodontie, poetsinstructies, voedingsadvies en de halltechniek. Daarbij is het mogelijk om te behandelen zonder gebruik te maken van een boor of verdoving. Tandartspraktijk De Woudvaart is gespecialiseerd in het behandelen van het kindergebit. “Wilt u samen met uw kind een keertje langskomen in onze praktijk of meer informatie over onze kinderzone bij Tandartspraktijk De Woudvaart in Dokkum? Neem gerust contact met ons op en wij geven u alle informatie die u nodig heeft. Wij helpen uw kinderen graag”, vertelt tandarts Marska.

Publicatiedatum: 25-07-2019


Terug naar overzicht