top of page
Extracties bij Tandheelkunde Tandheelkunde de Woudvaart
Woudvaart website wave 3.png

Extracties

 

Het trekken van uw tand of kies

Over

Over extracties

Als het niet meer mogelijk is om een tand of kies te behouden kan verwijderen ervan soms nodig zijn. De tandarts bespreekt dit met u en verwijdert de tand of kies als u daarmee instemt. De tandarts geeft voorafgaand uitleg over de behandeling en vervolgens ook uitleg over de nazorg.

In de volgende situaties kan er gekozen worden om de tand of kies te trekken:

Het stappenplan

Wij maken gebruik van een computergestuurde verdoving (Quicksleeper) waarbij het zetten van de verdoving nagenoeg gevoelloos gebeurt. Dit allemaal om het discomfort van deze behandeling te minimaliseren.

Stappenplan

Na de behandeling

Het trekken van een tand of kies gaat gepaard met botverlies, de kaak zal op deze plek slinken (resorptie). Als het gewenst is om de kies te vervangen dan kan dat meestal op veel manieren. Dit varieert van een uitneembaar plaatje tot aan het plaatsen van een implantaat. Uw tandarts informeert u graag over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Na de behandeling Tandheelkunde Tandheelkunde de Woudvaart

Mogelijke klachten na behandeling

Klachten

De kosten van deze behandeling

Hieronder staan de kosten die kunnen worden gerekend bij een behandeling. De kosten geven een indicatie wat bepaalde elementen van de behandeling kosten echter, hangt het af van de precieze behandeling, op maat per patiënt, wat de totale kosten zullen inhouden. Uw behandelend tandarts/mondhygiënist stelt u op de hoogte van de kosten van de behandeling.

Kosten
FAQ

Veelgestelde vragen

Contact
bottom of page