top of page
Praktijkfoto Kindertandheelkunde Tandheelkunde de Woudvaart
Woudvaart website wave 3.png

Het team van 

De Woudvaart

 
Bovenkant
Onze medewerkers

Tandartspraktijk De Woudvaart verleent de best mogelijke tandheelkundige zorg in Dokkum en omgeving. Voor ons is het leveren van kwaliteit een topprioriteit. Hier is een sterk team voor nodig dat zich jaarlijks laat bijscholen om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Maak kennis met ons, en ervaar wat ons team voor u kan betekenen.

Msc. G. Marska

Msc. G. Marska

Tandarts voor Orthodontie

BIG-Nummer: 39909259502

Grazyna Marska is sinds 1997 werkzaam als tandarts. Naast algemeen Tandarts is Grazyna ook Tandarts voor Orthodontie en Kindertandarts. Grazyna is aanwezig in onze praktijk op de woensdagen waar zij voornamelijk laser en orthodontie behandelingen uitvoert.

E. Engelhardt

E. Engelhardt

Tandarts

BIG-Nummer: 99053906502

Ik ben E. Engelhardt en sinds Juli 2023 werkzaam binnen Tandartspraktijk de Woudvaart. Ik ben al heel wat jaren actief in de Tandheelkunde. Graag verwelkom ik u in deze praktijk waar ik u mijn beste zorg aanbied.

A. Antipova

A. Antipova

Tandheelkundig medewerker

▪︎

Ik ben Anastasiia Antipova. Ik heb Tandheelkunde gestudeerd in Oekraine. Sinds April 2022 ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk de Woudvaart. Het werken in een team vind ik heel erg leuk! Ik ben behulpzaam en wil graag de behandeling zo prettig mogelijk laten verlopen. Ook behandel ik graag kinderen.

Mevr. P. Meinema

Mevr. P. Meinema

Preventie- assistente

▪︎

(Momenteel met zwangerschapsverlof) Mijn naam is Petra Meinema. Werkzaam bij Tandartspraktijk de Woudvaart sinds 2018. Het leuke aan mijn werk vind ik patiënten goed begeleiden tijdens de behandeling.

Mevr. E. Goosensen

Mevr. E. Goosensen

Preventie- assistente

▪︎

Mijn naam is Esther Goosensen. Ik ben sinds 2014 werkzaam in deze sector en sinds 2020 werkzaam in deze praktijk als preventie assistent.

Rianne Bruining

Rianne Bruining

Tandartsassistente i.o.

▪︎

Ik ben Rianne Bruining- van der Velde. Ik werk op maandag en donderdag in Dokkum en op de woensdagen ben ik in Damwoude te vinden. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en dat zij tevreden naar huis gaan.

Drs. J.S. Owsiejko

Drs. J.S. Owsiejko

Tandarts

BIG-Nummer: 29023173502

Ondanks dat Jurek nog regelmatig in de praktijk te vinden is, is hij niet meer actief als behandelaar.
Naast zijn bijzondere interesse in prothetiek en algemene tandheelkunde is Jurek veel bezig met cursussen en behandelen met behulp van onze speciale tandheelkundige laser. Een goede mix van gefundeerde ervaring met de nieuwste technieken.

Mevr. J.S. Schuil

Mevr. J.S. Schuil

Mondhygiëniste

▪︎

Mijn naam is Judith Schuil en ben sinds 2009 werkzaam als mondhygiëniste.
Ik heb de opleiding voltooid aan de Hanze Hogeschool te Groningen.
Onze specialisatie is het behandelen van ontstoken tandvlees maar ook preventie ( het voorkomen) staat hoog in het vaandel.

Mevr. M. de Groot

Mevr. M. de Groot

Praktijkmanager

▪︎

Ik ben sinds september 2021 werkzaam als praktijk manager van onze praktijk in Sneek en in Noordwolde. Sinds mei 2022 ben ik ook praktijkmanager in Dokkum en Damwoude.

M. de Boer

M. de Boer

Tandartsassistente

▪︎

Mijn naam is Myrthe de Boer en sinds februari 2022 werkzaam bij Tandartspraktijk de Woudvaart. Ik werk 4 dagen per week. Het lijkt mij erg leuk om mij in de toekomst meer te verdiepen in de Implantologie. Daarnaast hou ik van reizen en ben ik elke week in de sportschool te vinden!

Allysha van der Veer

Allysha van der Veer

Tandartsassistente

▪︎

Ik ben Allysha van der Veer. Ik heb de opleiding tot tandartsassistente gevolgd in Groningen.

Msc. A. Pajor - Straatsma

Msc. A. Pajor - Straatsma

Tandarts

BIG-Nummer: 9926776102

Tandarts Pajor heeft een passie voor digitale tandheelkunde waardoor ze vaak de nieuwste scan technologie gebruikt tijdens haar werkzaamheden. Ze vindt de mondhygiëne bij kinderen zeer belangrijk en vindt het leuk om kinderen te motiveren!

Antsje Zeinstra

Antsje Zeinstra

Baliemedewerkster

▪︎

Ik ben Antsje Zeinstra, één van de balie assistentes van tandartspraktijk De Woudvaart.
Sinds december 2006 ben ik werkzaam in deze praktijk.

Mevr. H. Postma

Mevr. H. Postma

Baliemedewerkster

▪︎

Mijn naam is Harmke Postma en ik woon in het mooie dorp De Westereen.
Sinds november 2018 werk ik met veel plezier als baliemedewerker bij Tandartspraktijk De Woudvaart.

Anja Heikamp

Anja Heikamp

Baliemedewerkster

▪︎

Ik ben Anja en ik werk sinds eind oktober 2022 met veel plezier bij De Woudvaart. Ik houd van het patiëntencontact en van de collegiale sfeer binnen de praktijk.

Mevr. A. Looze

Mevr. A. Looze

Preventie- en orthoassistente

▪︎

Ik ben Anna Looze en ik ben sinds november 2021 werkzaam bij Tandartspraktijk de Woudvaart. Ik heb 18 jaar geleden mijn diploma gehaald en werk sindsdien met plezier in de tandheelkunde!

Werken bij Tandartspraktijk De Woudvaart?
bottom of page