top of page

BIG-Nummer: 39909259502

Introductie

Grazyna Marska is onze tandarts voor orthodontie en kindertandarts.

 

Zij onderscheidt zich door gebruik te maken van de meest moderne technieken en materialen. Om de behandelingen zo prettig en comfortabel mogelijk te laten verlopen maakt zij gebruik van de meest moderne materialen en technieken, waaronder: een laser, computergestuurde verdoving (Quicksleeper) en het gebruik van een microscoop. Haar echte passie is orthodontie. Hierin heeft zij zich in de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Met behulp van scanners en 3D simulaties kan het proces precies en gedetailleerd gevisualiseerd worden. Naast doorzichtige Aligners biedt tandarts Marska ook de traditionele 'slotjes' beugel aan.

 

Om haar kennis up-to-date te houden volgt Grazyna elk jaar veel cursussen, congressen en symposia. Momenteel is zij bezig met een Master of Science in de orthodontie. Ook is tandarts Marska aangesloten bij diverse brancheverenigingen zoals;

De Nederlandse Vereniging voor kindertandheelkunde (NVvk), de Koningklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (De KNMT), the International Association of Paediatric Dentistry (IAPD), Vereniging Tandartsen voor Orthodontie (VTvO) en het Kwaliteitsregister Tandartsen (KrT).

Het is overduidelijk dat zij veel waarde hecht aan het leveren van kwaliteit en hoogwaardige zorg!

Praktijkfoto.png
Woudvaart website wave 3.png

Msc. G. Marska

Tandarts voor Orthodontie

Msc. G. Marska
bottom of page